Başlangıç ve Bitiş Tarihi
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4. İletişim Günleri Etkinliği’ne Katıldık

Adana Seyhan ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bu yıl 4 üncüsü düzenlenen ‘İletişim Günleri’ etkinliklerinin Bilişim Teknolojileri alanında üniversitemizi Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Mümine KAYA temsil ederek, Fakülte Sekreterimiz Bekir ÇALIŞKAN ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Tuncay BOLAT’ın da yer aldığı  “İnternet ve İletişim” konulu panelin Moderatörlüğünü Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Kültürlerarası İletişim Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. İlker ÖZDEMİR’in yaptığı etkinlikte, Optimum AVM Pazarlama Direktörü Pınar KEFELİ,  Mağma Dergisi’nden Gazeteci Yazar Serkan AYAZOĞLU ile Koza TV Haber Müdürü Murat BERHUN panelist olarak yer almışlardır.
Kısa film gösterimi ve sergilerin yer aldığı panelde, internet çağında iletişim kavramının geldiği aşamayı, iletişim faaliyetlerinde bilişim teknolojilerinin kullanımı ve önemini teknik bilgiler eşliğinde güncel örnekler sunulmuştur.